Bérelj most díjmentesen tőlünk!

Neked már csak választani kell!

Bérelj Panasonic S5 II vázat illetve Panasonic objektívet május 2-30. között és a bérleti díjat most mi álljuk! 

Ez a promóció lejárt!

A promóciós időszak 2024. május 2. és 2024. május 30. közti napokra érvényes. Ez idő alatt akár 1 napra is bérelhetsz, de maximum három napig lehet nálad a termék. A lehetőség csak a  Panasonic S5 II vázra illetve hozzá tartozó Panasonic objektívre vonatkozik.

Csupán állítsd be a bérlés kezdő- és visszaszállítás napját úgy, ahogyan Neked tetszik. Fontos, a termékek bérbevételéhez kauciót szükséges fizetni.

 Az online megrendelést követően kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, így megbeszélhettek minden felmerülő kérdést, és egyeztethetitek a bérelt felszerelés átvételének pontos időpontját. Az átvétel Béke téri üzletünkben lehetséges.

Fotózz, videózz gondtalanul!

Végezetül pedig add át a kibérelt termékeket a visszaszállítás napján kollégánknak.

A kedvezmény a foglalás beérkezés után manuálisan kerül levonásra.

Készletünk limitált így javasoljuk hogy online felületünkön jelezd foglalási igényedet.

További ajándékokkal várunk!

Fényképezőgép és objektív (szett) együttes bérlése esetén a gyári tartozékokon felül egy ajándék pótakkumulátort és táskát, objektív bérlése esetén pedig ajándék szűrőt adunk a lefoglalt időszakra.

Ne hagyd ki a vásárlási lehetőséget, élj a gyártói kedvezményekkel is!

Nézz szét bérelhető termékeink között!


- A promóció online és személyes bérlés esetén is érvényes.

- Fontos, hogy bérlési igényed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelent automatikus igény leadást.

- A bérleti díj levásárlásának feltételeit az alábbi oldalon találod: Levásárolható bérleti díj feltételei

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.