Levásárolható bérleti díj feltételei

Bérelj fotós terméket a 220volttól, és vásárold le az árát webshopunkban!

A levásárolható bérleti díjjal azoknak nyújtunk segítséget, akik fotós felszerelés megvétele előtt állnak, és a döntéshozáshoz szükségük van a termék teszteléséhez éles helyzetekben is. Élj a lehetőséggel Te is, próbáld ki a bérelhető fényképezőgépeket, objektíveket vásárlás előtt! Mi pedig megrendelésed során a bérleti díj értékét kedvezményként levonjuk a termék vételárából. 

A levásárlás összevonható más gyártói promóciókkal (pl. pénzvisszatérítés, ajándék termékek, kedvezményes időszak), valamint a 7% Cetelem hitelkártya kedvezménnyel.

Hol vásárolható le a bérleti díj?

A bérleti díj levásárolható a www.220volt.hu oldalon keresztül vagy e-mailben.

Milyen termékekre vásárolható le a bérleti díj?

A kibérelt termékkel azonos típusú új termékre vásárolható le. Több termék együttes bérlése esetén egy termék bérleti díja csak az azzal megegyező típusú, új termék levásárlására használható fel.

Használt, bontott, bemutató, OEM, stb. termékre nem érvényesíthető a bérleti díj.

Példa egy termék bérlése és megvásárlása esetén
Ha kibéreltél egy Canon EOS R3 vázat 2 napra 57 619 Ft-ért, akkor 57 619 Ft kedvezménnyel vásárolhatod meg a 220volt weboldalán a Canon EOS R3 vázat. A kedvezmény a termék aktuális bruttó vételárából kerül levonásra.

Példa több termék bérlése és megvásárlása esetén
Ha 2 napra kibéreltél egy Nikon Z9 vázat 60 000 Ft-ért, valamint egy Nikon Z 24-70mm f/4 S objektívet 9 000 Ft-ért, akkor a levásárlás során a bérleti díjakat is külön-külön érvényesítheted. Azaz a Z9 vázra 60 000 Ft, a Z 24-70mm-es objektívre pedig 6 000 Ft kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény a termék aktuális bruttó vételárából kerül levonásra.

Meddig kell leadni a megrendelést?

A levásárlási lehetőség a bérlés kezdőnapjától számított 1 hónapon belül beérkező megrendelésre érvényesíthető.

Hogyan vehető igénybe a levásárlási kedvezménye?

Amennyiben úgy döntöttél, hogy levásárlod a bérleti díjat, keresd fel kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Munkatársunk pedig igényed szerint vagy lefoglalja a megvásárolni kívánt terméket, vagy egy kuponkódot biztosít számodra.

Kuponkód esetén a bérleti díj értékében egy kuponkódot állítunk ki, melyet kizárólag a Bérlő a kibérelt termékkel azonos típusú termékre használhat fel meghatározott időn belül. A kupon készpénzre nem váltható, maradéktalanul levásárolandó.

Levásárolnám a bérleti díjat, de nem ugyanarra a termékre. Mi a teendőm?

Ha a kibérelt termék nem nyerte el a tetszésedet, de mégis visszaforgatnád a bérlési díjat a fotós felszerelésedbe, kérj egyedi árat munkatársunktól!


- A promóció online és személyes bérlés esetén is érvényes visszavonásig.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.