Fotóstúdió bérlés

A 220volt idén tavasszal megnyitotta új, bérelhető professzionális műtermét!

Bérelhető profi felszerelések

Legyen szó akár portréfotózásról, akár nagyszabású stábot igénylő projektről, műterem bérlési szolgáltatásunk keretében rengeteg profi felszerelést kínálunk.
Sőt, a legfejlettebb fotográfiai eszközök is elérhetőek nálunk, hogy még tökéletesebb végeredményt érhess el, és mindezt kedvező áron.

A hagyományos fényformálók alapfelszerelésként megtalálhatóak stúdiónkban, mint pl:

Háttereink:

 • Világoskék,Fekete → 1db
 • Szürke, Fehér → 2db

Fényformálók:

 • 30x140 → 2db
 • 75x75 → 2db
 • 60x60 → 2db
 • 60x100
 • 70x100 → 2db
 • 120cm beauty dish
 • Több méretben méhselytrács (fém)

Mikrosat Basic 3 (320Ws) stúdióvaku 2DB

Multiblitz Profilite 500 Location Kit (2 x 500Ws) 2DB

Weeylite Ninja 200LED,Weeylite Ninja 400LED


Számos extra felszerelést is tudsz bérelni, amelyekkel a stúdióban végtelen számú vizuális effektet hozhatsz létre.

Egyik oldalról hatalmas ablakokkal rendelkezik, így délelőtt napsütéses, délután szép szórt fények jellemzik a teret. Stúdiónk légkondicionált és az állítható redőnyökkel akár teljes sötétség is elérhető.

A stúdióhoz díjmentes parkolást biztosítunk.

Foglalás

Bérlési igényt leadni telefonon, illetve e-mailben is lehetséges. Igényed feldolgozását követően e-mailben tájékoztatunk a foglalási státuszról, ha szükséges, a további tennivalókról.
A bérlési igény a “Visszaigazolt foglalás” tárgyú e-maillel válik érvényessé.

 • Telefonszám: +3670/669-5388
 • E-mail[email protected]
 • Hétfő - péntek: 09:00 - 17:00
 • Üzletünk, studiónk címe: 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.

Kollégánk készséggel segít felmerülő kérdéseidben személyesen is!

Létszám

Maximum 8 fős létszámig.

Kérjük, hogy amennyiben az adott fotózásra a stúdióba érkező személyek száma meghaladja a 8 főt, keress minket elérhetőségeink egyikén, hogy tájékoztatni tudjunk a lehetőségekről. Ha előzetes értesítés nélkül érkeztek a meghatározott létszám felett, akkor megkérhetünk titeket, hogy várakozzatok a stúdió területén kívül, annak érdekében hogy a stúdió meghatározott kapacitását fenntartsuk.

Terem átvétele, visszaadása

A stúdió tisztaságának megőrzése érdekében az őszi-téli időszakban az utcai cipő használata nem engedélyezett. Házi papucsot, biztosítunk.

Szeretnénk felhívni kedves foglalóink figyelmét, hogy a bérlési időbe beletartozik a be- és kipakolás, a szemetek eltávolítása, valamint a terem berendezéseinek, dekorelemeinek visszapakolása is. Kollégánk a bérlési idő letelte előtt 5-10 perccel bekopog és jelzi a fotózás végének közeledtét.

Nagyon ügyelünk arra, hogy pontban a foglalt időpontban át tudjuk adni a termet a következő foglalónak, ehhez azonban minden fél együttműködése szükséges.Amennyiben késve érkeztek az időpontra, vagy kevésnek bizonyult a korábban foglalt idő, akkor a termek foglaltságának függvényében tudunk biztosítani időt.

Fotózás kutyával

Kutyabarát stúdió vagyunk és tudjuk, hogy sok család számára fontos, hogy a házi kedvenc is rajta legyen a képen. Ugyanakkor szeretnénk komfortot biztosítani a nem kutyával érkezők számára is.Csak barátságos, szobatiszta kutyákkal érkezzetek a fotózásra. A kutyák okozta esetleges károkért a foglaló anyagi felelősséggel tartozik.

Ha egy kutyával érkeztek a fotózásra, akkor úgy számoljatok, hogy 50 percre szűkül a stúdió használati idő, hogy fertőtleníteni, szellőztetni és porszívózni tudjunk. Amennyiben a zárás előtti utolsó órá(k)ra foglaltok, úgy ki tudjátok használni a teljes időt a fotózásra, a lényeg, hogy a ti foglalásotokkal zárjon a terem aznapra. Egynél több kutya esetében a terem bérleti ideje egyedi ajánlathoz kötött.

Berendezés használata

Amennyiben a bútorok, dekorelemek, falak, vagy a padlók sérülnek a fotózás során, kártérítési díjat számolunk fel.Füstgép, nyílt láng, gyertya és csillagszóró használata nem engedélyezett. Amennyiben konfettit vagy műhót használnál a termekben, ezt jelezd nekünk előre!

Stúdiónk termei nem hangszigeteltek, így videózás esetén érdemes az időpontról telefonon egyeztetni.

Fotóstúdió bérlés árak:

A fotóstúdió bérlés éjjel-nappal bármely időpontban, ünnepnapok kivételével lehetséges. Mindegy, hogy egy órára szeretnél stúdiót foglalni fotózásra, vagy több órán keresztül szeretnéd a műtermet használni.

Egy óra bérlése minden hétköznap, 8-18 időpontban 8.000Ft. Több órás bérlés esetén hétköznap a bérleti díj csupán 6000 Ft/óra.

Egy óra bérlése hétvégén 9.000 Ft/óra éjszaka,  12.000 Ft/óra.

Használd bérelt termékedet a stúdióban, és elengedjük a kauciót!